| 1. senior

Reaktioner efter kampen Avarta - Brønshøj

Reaktioner fra Morten Seifert, Teis Garde og Jesper Fosgaard samt cheftræner Christian Grønbæk efter 0-1-nederlaget i premierekampen mod Brønshøj.

af Christian Bennekow

lagt på avarta.dk 10-08-2008


1. senior

Morten Seifert

Det var en meget lige kamp hvor ingen af holdene giver særlig meget væk. Brønshøj var det boldstyrende hold i første halvleg, men fra 2. halvlegs start synes jeg vi får lagt et meget godt pres på og vi kommer til nogle relativt store chancer.

Så scorer de på en personligt fejl i en hurtig kontra. Det var måske det held der karakteriserede os sidste år, lige at score på en tilfældig chance.

Vi kan godt være os selv bekendt i dag. Vi skal slå koldt vand i blodet og regne med at det tager et par kampe inden vi er klar over hvad 2. division betyder af krav for den enkelte. Det tager altid et par kampe. Det var bestemt en godkendt debut.

Teis Garde

Man kan sige en helt igennem god debut i 2. division. Specielt når man tænker på hvor mange nye spillere vi har skulle spille sammen. Vi kan helt klart være meget tilfredse med hvordan vi stod defensivt. De får en chance og så scoringen. Vi kommer frem til den del chancer, hvor vi skal score og jeg synes det ser godt ud mht. de kommende kampe efter sådan en kamp mod sidste års nummer tre i 2. division.

Når vi har spillet et par kampe mere er vi mere klar på hvad det vil sige at spille i 2. division. Jeg tror at vi om et par kampe begynder at spille vores eget spil og ikke bekymre os så meget om modstanderne. Kampen i dag var et godt bevis på at vi nok skal klare os.

Jesper Fosgaard

Først og fremmest vil jeg sige at vi godt kan være vores indsats bekendt. Jeg synes ikke at Brønshøj er et bedre hold end vi er. I store dele af kampen matcher vi dem, både i nærkampe, en mod en, i luften og på dødbolde. Om det var manglende rutine eller held at de scorer til sidst ved jeg ikke. Jeg synes det ser lyst ud og jeg er overbevist om at vi nok skal få en god sæson.

Cheftræner Christian Grønbæk:

Det var vores første kamp og det der var spændende var at se hvordan spillerne kommer ud og spiller i en ny række mod et godt hold fra Brønshøj. Den vilje og det arbejde, der ligger i det, skal man være villige til at tage. Og det gør vi i dag. Jeg synes vi slipper meget godt af sted med det.

Brønshøj er et rutineret hold, der kender deres besøgstid og man kan godt se at de har nogle flere divisionskampe på bagen. Men det var en god arbejdsindsats og en fin kamp at starte på.Kommentarer
Log ind eller opret dig som ny bruger for at kommentere nyheden

Boldklubben Avarta - www.avarta.dk

Espelundens Idrætsanlæg - Korsdalsvej 100 - Postbox 112 - 2610 Rødovre - 36 70 91 94 - avarta@avarta.dk

Select Carlsberg
      chart.dk