Ny sportslig leder i U14-U19 ungdom

Oprettet d.

Ny sportslig leder i U14-U19 ungdom

Det er med stor glæde, at jeg kan meddele, at vi har ansat Kenneth Mumgaard som sportslig leder. De fleste kender Kenneth og ved, at han har stor viden om vores klub og derfor er en erfaren mand at have på denne post. Kenneth har de seneste otte år været formand for klubben, men trak sig fra posten i vinters. Det ændrer imidlertid ikke på, at Kenneth har Avarta-hjertet på det rette sted. Og at han samtidig har en kæmpe arbejdsiver, ser vi som en styrke for klubben. Kenneth er ansat til at varetage de praktiske opgaver, der følger med en klub med mange afdelinger, og han vil formelt være placeret under undertegnede. Blandt de ansvarsområder Kenneth skal varetage er:

  • Spillestils udvikling i samarbejde med arbejdsgruppen U15-19.
  • Indrangering til fælles-rækkerne.
  • Træner ansættelser ungdom ældste.
  • Den daglige ledelse i ungdom ældste.

Samtidig er Patrick Kock sportslig leder for de unge årgange. Han er ny i faget, så tag godt imod ham, han har støtte og hjælp fra Kenneth og varetager samme opgaver som Kenneth, bare i de yngre årgange.

Vi ser frem til samarbejdet og glæder os til igen at få Avarta på rette spor efter de bump, som har været på vejen siden vinter.

Næstformand

Rune Christiansen