Mindeord "Olsen"

Oprettet d.

Ole ”Olsen” Jensen er død, 82 år

En af Boldklubben Avarta’s stiftere og klubbens første æresmedlem, Ole Jensen, er død. Han blev 82 år.
Ole Jensen eller ”Olsen”, som de fleste af os nok kender ham som, var en af medstifterne af Boldklubben Avarta. Sammen med et andet æresmedlem, som også blev klubbens første formand, Bertil Nielsen, tog de initiativ til det, der i dag er Rødovres førende fodboldklub.
Mange vil måske også kunne huske Ole Jensen fra Valhøj skole, hvor han i en årrække var skoletandlæge. Og her fungerede klinikken ofte som ”kontor” og samlingssted for mange af skolens fodboldspillende elever, der enten havde ”Olsen” som træner eller blot kendte ham fra ”Lunden”, der var det lokale udtryk for datidens træningsbaner i Espelunden.
I begyndelsen af 1970’erne flyttede ”Olsen” til først Randers i Jylland med sin hustru Solveig og børnene Bjarke og Karin. Her virkede han som skoletandlæge, for derefter at flytte til Bramming og arbejde som ansat på en privat klinik, indtil han åbnede egen klinik i Varde. Som pensionist flyttede Olsen til Århus, hvor hans datter boede. De seneste år boede Olsen på plejehjem i Skødstrup lidt uden for Århus.

 

Æret være Ole ”Olsen” Jensens minde.