Beretning 2017

Oprettet d.

Beretning for 2017 og årsregnskabet er nu tilgængeligt

 

Download regnskab

Bestyrelsens beretning 2017

 

Desværre startede året med at Boldklubben Avarta mistede en af sine meget centrale personligheder, da Maren som i rigtig mange år havde forpagtningen af cafeteriet i Rødovrehallen sammen med sin mand Tonny Hansen, afgik ved døden natten til fredag den 6. januar.

I marts måned afholdte vi den ordinære generalforsamling, som blev en af de hurtigste i mands minde, derefter gik foråret og sommeren stille og roligt, dog kan et par enkelt ting nævnes

Den 9. marts blev Avarta årets samarbejdspartner, da Amalie, Freya og Signe fik prisen/pokalen for samarbejdet med

IFEL.                                                                                                                                                   

 I starten af maj måned fejede loppemarkedet bag Rødovre hallen 25 års jubilæum, som lige siden starten været med til at give støtte til Avarta.                                                                                                                

Også i Maj fik vi endnu engang besøg af vores norske venskabsklub i Espelunden, og denne gang var det årgang 2006 som var værter for alle de norske piger, drenge og ledere.                                                          

Den 3-4 juni afholdt Event gruppen klubbens første pinse stævne med masser af hold fra U6-U13, en fantastisk indsats af frivillige gjorde stævnet en realitet.                                                                                  

Guldvindere og sjællandsmestre blev vores U14 Piger (03/04) den 17. juni, i 8 mands fodbold i Borup.        

Og inden alle gik på sommerferie afholdt eventgruppen for anden gang Sankt Hans, og på trods af regnen der stod ned, kom der gode Avarta folk og Spillere forbi til en grille pølse og hyggeligt samvær.

 

Efteråret startede med masse af regn, også på Rødovredagen den 9. september stod Avarta med frivillige i silende regn for at vise klubben frem.                                                                                                                        

I oktober drog årgang 2008 og 2006 Drenge afsted til Verona Cup for at spille fodbold, en god tur med mange skønne børn, forældre og ledere.                                                                                                                

Året sluttede med et stort julestævne i Rødovrehallerne arrangeret af Eventgruppen.

 

Desværre måtte vi også sige farvel til Christian Bennekow i december efter rigtigt mange år som frivillig leder i Boldklubben Avartas bestyrelse.

 

På Bestyrelsens vegne

Belinda Pedersen

 

Beretning 2017- U13 Pigerne

I sommeren 2017 startede et helt nyt U13 pigehold op, 4 veninder besluttede sig for at ville spille fodbold i Avarta, og da vi ikke i forvejen havde hold til piger i denne alder, måtte de ud og finde holdkammerater.

Efter lidt forskellige opslag på de sociale medier, stod der 10 piger klar til at spille fodbold.

Mia fra damesenior og Amalie der i forvejen var træner på handicap fodbolden, sagde ja tak til at ville træne de nystartet piger.

De blev i efteråret tilmeldt 5 mandsturnering for u13piger på græs som de klarede rigtigt godt, og i vinteren blev de tilmeldt indendørs fodbold hos DBU Sjælland, her spillede de sig hele vejen til finalestævnet i Roskilde, hvor de efter 4 hårde kampe vandt sjællandsmester skabet.

Efter en rigtig god opbakning fra forældre på sidelinjen og trænerne på holdet endte vi året med 16 indmeldte piger på årgangen, og ser frem til endnu et godt år med piger i klubben.

Holdleder U13 Pigerne

Belinda Pedersen

 

Beretning U17.

Efter sommerferien blev årgang 2001 slået sammen med årgang 2002 og var nu en stor gruppe.

I sommeren 2017 sagde vi farvel til de 2 trænere, der havde trænet årgang 2001 de sidste 6 måneder. Men vi var så heldige, at Anton Beck og Thomas Junior ville træne A holdet og Marc Møller og Tommy Hansen ville træne B holdet.

Inden sommerferien spillede A holdet i række 1, efter sommerferien skulle de spille i elite Øst 2. Trænernes målsætning var at samle en stor gruppe, som ikke havde spillet sammen før og dele gruppen op, så den ene gruppe skulle spille i elite øst 2 og den anden gruppe skulle spille i række 1. Trænerne havde store forventninger til spillerne, som skulle lærer at spille i en høj række og skulle træne på en helt anden måde end den de var vant til.  Det var de færreste der have troet på, at A holdet ville klare det så godt. Men til stor tilfredshed hos trænerne klarede holdet det utroligt godt.

B holdet skulle også starte op med 2 nye trænere samt spille i række 1. Spillerne spillede energisk og kæmpede til hver kamp. De mødte og møder op til træning med godt mod på nye udfordringer. 

I starten af marts 2018 tog U19 og U17 til Vildbjerg på træningslejr, med på turen var 30 spillere og 7 trænere/leder.

Der var 3 træningspas, hver dag, hvor trænerne var delt op og havde forskellige emner til hver træning. Målmændene var så heldige, at de havde deres målmandstræner Rene med på turen, så de fik specifik træning. Efter hver træning blev træningen evalueret af trænerne, så det var lige så meget en lærerig tur for spillerne som trænerne. Det var en fantastisk tur både for spillerne og trænerne/lederen. Tak til Marc B, Mike, Anton, Junior, Rene og Luca.

Målsætningen for både U 17 A og U 17 B det næste halve år, er at de havner midt i deres rækker. 

A holdet skal spille i elite øst 2 og B holdet i række 1. 

Efter sommerferien rykker årgang 2001 op til U 19 og bliver U19 1. år.

Med venlig hilsen 

Lisa Andersen

Årgangsleder U17

 

Beretning U19 Årgang 1999/2000

Målsætningen for U17 holdet i efterårsturneringen 2017 var en top 4 placering i Øst 2.

Efter nogle dårlige kampe, med manglede koncentration i sidste del af turneringen endte holdet som nummer 6. I løbet af sæsonen var vi oppe og ligge nr. 2, og havde derfor troet på noget mere.

Lidt skuffet gik vi på sommerferie og ventede nu på indrangeringen fra DBU til efterårets U19 turnering. Holdet mister 2 rigtig dygtige årgang 2001 spillere til andre klubber, med højere indrangering, og vi bliver grundet vores placering, og manglende årgang 1999 spillere placeret i mesterrækken.

Vi var alle enormt skuffet, og jeg havde nu en stor opgave foran mig i at skulle fastholde spillerne, og overbevise dem om vores 2. årige projekt.

Det lykkedes ikke at miste yderligere spillere, og vi startede turneringen op efter sommerferien.

Efter 3 kampe bliver vi kontaktet af DBU som spørger om vi ønsker at rykke op i Øst 2, da et hold har trukket sig.

Glæden var stor i truppen og vi sagde naturligvis ja til tilbuddet. Vi spillede en godkendt turnering og kunne spillemæssigt godt være med mod de fleste hold, men vi blev udfordret på det fysiske, når vi mødte hold med udelukkende årgang 1999 spillere.

Vi slutter igen nummer 6, men spiller os videre i pokalturneringen med en rigtig flot sejr over HIK fra divisionen.

Holdet har i vinterpausen mistet 4 spillere, hvoraf den ene træner fast med i 1. senior truppen.

Derudover har vi fået tilgang af 4 spillere fra andre klubber. Derudover er Mike Alrik blevet tilknyttet holdet som assistent træner.

Vi har trænet hårdt efter nytår, spillet nogle gode træningskampe, og formen er ved at være hvor den skal være.

Vi er derfor klar til turneringsstart d. 17/3 og ikke mindst den spændene pokalkamp d. 3/4-2018 mod Brøndby IF ligahold fyldt med de største talenter i Danmark.

Målsætningen for holdet i forårsturneringen er en top 3 placering, og en indrangering i Øst 1 efter sommerferien.

Vi håber på stor opbakning på sidelinjen.

Marc Brendle

Cheftræner U19    

 

 

Beretning Motion 2017

1.veteran i BK Avarta som spiller 11 mands superveteran (45+) om sommeren og 11 mands supermasters (55+) om vinteren.

Det er som de foregående år ikke gået helt så let med at samle hold, hvilket afspejler sig i turneringsresultaterne. Vi blev i forårsturneringen nummer sidst med 0 point. I efteråret blev vi også nummer sidst, men med 4 point.

Vi startede vinterturneringen 2017/2018 med at vinde over Brønshøj, men siden har vi ikke høstet point, så vi er lige nummer 9 af 12 hold. Men vi skal nok vinde afslutningsfesten igen. Til afslutningsfesten i april for vinterturneringen 2016/2017 kunne vi godt stille hold og havde en rigtig våd og festlig dag med koncerter i Rødovre Centret både før og efter frokosten hos Brønshøj. Enkelte husker ikke de sidste bands, der spillede.

Træningsindsatsen har været stor for enkelte og meget lille for mange. Her er der ellers mulighed for at se UK trylle med bolden.

Holdet har endnu engang deltaget i en international turnering - denne gang i Wales – og vundet den. Her var der ikke problemer med at stille hold, da 17 mand drog til Wales på en rigtig social tur med et højt sportsligt niveau. Produktion af fotobog er i gang, men rygterne går på, at der kun er får (??) og øl på billederne. Tak til John og de andre i rejseudvalget og festudvalget for arbejdet med planlægning af turen.

Tak til vores sponsorer Triel og Snedkermester Peter Sohn samt Eltong for arbejdet med vores hjemmeside.

Vi må bare konstatere, at holdet topper, når programmet står på udlandet, internationale turneringer og fester, mens almindelige kampe ikke længere trækker.

Med sportslig hilsen

UK (Jesper og Ivan)

 

Beretning 2017 – Fodbold Fitness.

Fodbold Fitness – VeteKranerne-  har nu været aktive i Avarta i nogle år. Kvinderne/ pigerne startede i august 2013. Og herrerne/ drengene startede i april 2015.

Vores primære målsætning er at vi skal bevæge os, vi skal styrke vores kropslige balance og vi skal have det sjovt! For at opnå de målsætninger er bolden vores mest foretrukne redskab – naturligt nok når det nu hedder Fodbold Fitness.

Ved afslutningsfesten 2017 blev følgende fremhævet:

Årets Uundgåelige (flidspræmie): Jacob Holm.

Årets Hævert (størst fremgang): Stella Kuhn.

Dåb: Gry Hansen.

Her i 2018 er vi omkring 35 på vores adresselister – ligeligt fordelt på køn. En stor del af gruppen har været med fra starten og det skaber et godt fundament og en god kultur i gruppen.

Kranerne har i 2017 deltaget i `Støt Brysterne –stævnet. Et stævne som planlægges af DBU og som er landsdækkende. I år vandt vi nogle kampe og tabte nogle kampe. Det gider vi ikke mere. Vi vil vinde når vi spiller kampe! Derfor vil træningen i 2018 blive tilpasset og rettet mod at spille kampe. Dog uden at vi taber fokus på vores målsætninger. Veteranerne deltog i samme stævne som ”opvisningshold” – også for drengene vil vi rette træningen til at, blive mere kamporienteret.

Vores erfaring gennem årene er at, det kan være meget vanskeligt at træne Kranerne og Veteraner sammen – alligevel ønsker vi at udfordre dette – Vi vil ikke splitte gruppen efter køn. Værdien ved at træne sammen er ganske simpelthen større end udfordringen.

Tak til Dorthe og Tine for deres hjælp, når assistenten og jeg er ude og rejse.

Tak til Camilla for administration af vore Facebook gruppe ” Avarta VeteKranerne”

Tak til jer alle fordi -i er som i er.

God sæson 2018

Kim Graugaard og Bent W Hansen.