Mindeord for Maren Hansen

Oprettet d.

Boldklubben Avarta har mistet en af sine meget centrale personligheder. Maren afgik ved døden natten til fredag den 6. januar.

For mange år siden overtog Avarta forpagtningen af cafeteriet i Rødovrehallen og sammen med sin mand Tonny Hansen blev Maren, af Avarta, tilbudt at have ansvaret for cafeteriets daglige drift.

For os alle blev det hurtigt kendt at Maren udførte opgaven med bestemthed og stor kærlighed til opgaven og alle de gæster som besøgte hallen.

Maren elskede de helt store arrangementer. Ved disse blev det tydeligt at hendes overblik og bestemthed var nødvendige egenskaber for arrangementernes succes og Maren har været garant for mange successer.

 

Hvad Maren ikke kunne trives med var, når personer omkring hende ikke var i god trivsel. I de situationer blev Maren til et meget omsorgsfuldt menneske som støttede og trøstede hvor hun kunne.

 

Livet tager nogle gange de mest triste og uventede drejninger. Maren vil være savnet og vores tanker går til din dejlige mand Tonny og de efterladte - som vi sender alt mulig styrke den kommende tid!

 

Æret være Marens minde.