Mindeord

Oprettet d.

Boldklubben Avarta har mistet John ”Johan” Olsen, natten til torsdag d. 24. november. Efter kort tids sygdom fik Johan fred. Johan blev 74 år.

Først og fremmest går vores tanker til Ulrik, Rasmus og den nærmeste familie.

Johan blev i 1979 valgt som Avartas blot anden formand, da han efterfulgte Berthil Nielsen, og fortsatte på posten frem til 1983. Det var i disse år at dansk fodbold gik fra at være ”det uskyldsrene foreningsliv” til professionelle forretninger.

På vores møder og generalforsamlinger markerede Johan sig som en knivskarp debattør. Han holdt meget af gode drøftelser og diskussioner. Dette sammenholdt med at han tillige mestrede kunsten i at være loyal overfor de gældende beslutninger, betød helt naturligt at han blev vores formand.

Johan meldte sig ind i Avarta i en ung alder – han ville være fodboldspiller Og sådan blev det, men tiden har også vist at Johan skulle blive en endnu dygtig leder og organisator for vores klub. Blandt mange af Johans synlige fodaftryk kan nævnes vores anlæg på Korsdalsvej, med omklædningsrum, kantine m.v.. Johan sad i projektgruppen som skulle forene Avartas ønsker og kommunens formåen.
Ikke alt blev, som Johan ønskede, men anlægget har gennem mange år vist at faciliteterne har dannet en god ramme om et godt og sundt foreningsliv.

I starten af 00’erne fik en ny generation af trænere, ledere, spillere og forældre glæde af at stifte bekendtskab med Johan, da han i rollen som næstformand, blandt andet havde kantinen som sit ansvarsområde.
I de seneste år indgik Johan i teamet omkring speakertjenesten til divisionskampene.

I Avartas Jubilæumsskrift 1953 – 2003 skriver Johan: ”Mit håb er, at der også om 25 år løber små og store drenge rundt på grønsværen i Espelunden, og at de små drømmer om, at blive den næste Laudrup, og at de store hygger sig som de gør i dag, og fører næste generation gennem fodbold drømmene.”

Johans håb skal være vores drivkraft for de kommende år.

 

Ære været Johans minde.

BK Avarta