2016-08-30 1. damesenior - Taastrup FC

Oprettet d.

1. damesenior - Taastrup FC 3-2 (2-0)

Kvindeserie 2
1-0 Michelle Watson ('25)
2-0 Michelle Watson ('40)
2-1 Ukendt ('58)
3-1 Josefine Normind Larsen ('70)
3-2 Ukendt ('78)
Træner Marco Scalamonti om kampen:
Efter et nederlag i sidste kamp, var der ingen tvivl om, at vi i dag skulle sikre os en sejr, hvis vi ønsker at blande os i toppen.
Vi sidder fra start på spillet, og vi får spillet godt rundt og fokuserer på vores eget spil. Halvvejs igennem 1. halvleg slår forsvarsspilleren Nicoline en bold over Taastrups forsvar, som Michelle vælger at jagte. På trods af, at forsvarsspilleren i første omgang kommer hurtigst frem til bolden og forsøger at skærme denne af til målmanden, får Michelle alligevel løbet forbi hende, og bolden prikkes uden om målmanden til stillingen 1-0.
Herfra fortsætter hele holdet med at holde hovederne kolde og spille vores eget spil, hvorfor vi fortsat lægger et stort pres på Taastrups forsvar. Med få minutter til pause bliver Rebecca spillet fri langs højre kant og får på egen hånd passeret et par modstandere, inden hun lægger en flad bold i feltet til Michelle, der i en enkelt bevægelse trækker bolden med bagom, inden den endnu engang prikkes over målstregen til pausestillingen 2-0.
I 2. halvleg spiller vi mere afventende og lader Taastrup være mere dominerende. Et lille kvarters tid inden i 2. halvleg kommer en modstander hurtigt forbi et par spillere, og får fra en skarp vinkel slået bolden op i fjerneste hjørne over Mia i målet, og de får reduceret til 2-1.
Herfra finder vi igen vores offensive spillestil frem, og netop et offensivt løb fra vores højre back, Katrine, giver mulighed for et indlæg mod fjerneste del af målfeltet, hvor Josefine står klar til at hamre bolden i målet til 3-1.
Taastrup holder fortsat et højt pres, og med et lille kvarter igen af kampen, får de spillet bolden fra kanten ind feltet, hvor de efter lidt tumult med Mia får sat bolden ind bag hende til 3-2. I samme situation får Mia direkte rødt kort grundet et efterspil derinde, og hun må forlade banen, mens Michelle tager målet.
Vi får udnyttet, at vi har en markspiller på mål ved at spille bolden rundt mellem bagerste kæde og målmand frem til slutfløjtet og sæsonens første sejr på hjemmebane.